Over ons

Pronk Fulfilment is samen met Pronk Geschenken onderdeel van PronkJuweel BV (familiebedrijf sinds 1933). Pronk Geschenken is één van de grootste aanbieders van kerstpakketten, eindejaarsgeschenken en overige relatiegeschenken in de Benelux. Pronk Fulfilment verzorgt voor een een grote uiteenlopende klantengroep het fulfilment/warehousing. Wij zijn er trots op dat we met veel van onze klanten langdurige relaties hebben opgebouwd. Excellente service, authenticiteit en kwaliteit zijn hierbij onze uitgangspunten.

Neem contact op
Beveiligde opslag

Al onze faciliteiten zijn beveiligd tegen brand en inbraak

Verzorgde faciliteiten

Goed onderhouden magazijnen, verzorgd en verwarmd

Persoonlijk contact

Altijd een vast aanspreekpunt, pro-actieve communicatie en advies op maat.

Service - service - service

Iedere klant is anders, dus onze service is altijd op maat en we doen wat we beloven!

De mensen achter Pronk Fulfilment

Pronk Fulfilment, tezamen met Pronk Geschenken is onderdeel van Pronk Juweel BV. Dit is een familiebedrijf (sinds 1933) met een lange en rijke geschiedenis. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een opvallende speler in de markt voor geschenken, kerstpakketten en fulfilment/warehousing. Hierbij zijn kwaliteit en échte aandacht voor de klant kernwaarden, die al sinds jaar en dag de pijlers onder het bedrijf zijn. Wij zijn er trots op dat we hierdoor met veel van onze klanten langdurige relaties hebben opgebouwd.

Wat maakt ons bijzonder?

Door een krachtige basis van goed opgeleid personeel en moderne faciliteiten kan Pronk Fulfilment, flexibel en volledig op maat inspelen op de behoefte van de klant, met als doel volledige ontzorging. Dit, in combinatie met een ongeëvenaarde prijs/kwaliteit verhouding, maakt Pronk Fulfilment tot een geliefd bedrijf met een ijzersterke reputatie. Kijkt u rustig even rond op ons hoofdkantoor.

 

Fulfilment & Warehousing

Wij leveren!

Neem contact op

Referenties

Klanten waar we trots op zijn