IT / Technische ondersteuning

De techniek en automatisering vormen een steeds groter onderdeel van het logistieke proces. Het begint bij de orders in de webshop van onze klanten, deze worden ‘doorgeschoten’ naar ons WMS systeem om te worden verwerkt, hierna volgt direct terugkoppeling naar de klant en bijhorende voorraadadministratie. Er is Pronk Fulfilment veel aan gelegen om dit proces zo goed en ver mogelijk te automatiseren. Dit voorkomt fouten en garandeert onze klanten altijd van de meest actuele informatie.

Neem contact op
Beveiligde opslag

Al onze faciliteiten zijn beveiligd tegen brand en inbraak

Verzorgde faciliteiten

Goed onderhouden magazijnen, verzorgd en verwarmd

Persoonlijk contact

Altijd een vast aanspreekpunt, pro-actieve communicatie en advies op maat.

Service - service - service

Iedere klant is anders, dus onze service is altijd op maat en we doen wat we beloven!

Om het gehele logistieke proces perfect te laten verlopen dienen alle systemen optimaal op elkaar te zijn afgestemd. Webshops / sites moeten worden gebouwd of gekoppeld, de facturering moet soepel verlopen enz. Dit proces is grotendeels voorzien in onze PF-Portal, maar er blijft bijna altijd een stuk maatwerk over. Voor een optimale service hebben wij een eigen technisch team van ervaren IT-ers en programmeurs (front en backend).

We hebben veel ervaring met het koppelen van verschillende systemen zoals Magento, Woo Commerce, Lightspeed, Shopify etc. Daarnaast zijn wij ook zeer bedreven in het realiseren van complexe, custom It-oplossingen en denken wij graag mee met uw automatisering.

Meer diensten

Wat we voor u kunnen betekenen