Wat we doen bij Pronk Fulfilment

U echt helpen kan alleen door goed te luisteren naar uw wensen en door u dé oplossing op maat te bieden. Dit betekent dat wij doorgaan waar onze concurrenten stoppen. Pronk Fulfilment is een full-service, allround specialist voor Warehousing en (E)fulfilment. Alle logistieke processen voeren wij uit in eigen beheer; de in- en opslag van producten in de eigen bedrijfshallen, het opzetten, inrichten, onderhoud, beheer en hosten van specifieke (keuze)websites, de verwerking/ order-picken, het transport, het afhandelen van retouren en het verzorgen van de customer service. Dankzij een in-house IT-team is geen technische uitdaging te groot en kan flexibel en professioneel op iedere wens van u worden ingespeeld.

Full service – geen maat op ontzorging

Actieve ondersteuning in marketing en communicatie behoort ook tot de mogelijkheden. Wij zijn altijd bereid om met u mee te denken en samen te werken, met maar 1 doel, het komen tot de beste oplossing. Want laten we wel wezen, uw succes = ons succes! 

Warehousing

Wij ontvangen goederen van en voor onze klanten van over de hele wereld. We klaren ze in, slaan ze op en handelen alle administratieve processen die hier mee samenhangen af. De klant heeft te allen tijde actueel inzicht in zijn voorraad.

Order picking en verwerking

Bestellingen komen 24 uur per dag via webshops, telefoon enz. binnen. Ze worden direct in het systeem geplaatst, gescand, gepickt, gecontroleerd en klaar gemaakt voor verzending.

Pakketten verzenden

Verzending van de pakketten of pallets gebeurt meestal met onze preferred vervoerders DHL, PostNL en DPD. Daarnaast beschikt Pronk Fulfilment ook over een eigen wagenpark voor een optimale en snelle service aan onze klanten.

Customer Service

Minstens zo belangrijk als een goede logisitieke afhandeling van de orders is het behandelen van vragen, klachten en het afhandelen van retourzendingen. Bij Pronk Fulfilment gebeurt middels een gespecialiseerd team professionals die op een plezierige manier en met kennis van zaken uw klanten te woord staan, of dit nu telefonisch, per e-mail of chat is.

IT – technische ondersteuning

Om het gehele logistieke proces perfect te laten verlopen dienen alle systemen optimaal op elkaar te zijn afgestemd. Webshops / sites moeten worden gebouwd of gekoppeld, de facturering moet soepel verlopen enz. Dit proces is grotendeels voorzien in onze PF-Portal, maar er blijft bijna altijd een stuk maatwerk over. Voor een optimale service hebben wij een eigen technisch team van ervaren IT-ers en programmeurs.

(E)marketing & Communicatie

Meedenken met onze klanten over marketing en communicatie, online of offline, is een ‘standaard’ service bij PF. Tevens bieden wij ondersteunende diensten als product-fotografie, het verzorgen van Direct Mails, E-mail promoties en andere promotionele activiteiten. Wij helpen u graag! Want uiteindelijk is uw succes, ons succes.